Voor wie? Voor iedereen die in het bezit is van een geldig EHBO-diploma en lid is van onze vereniging.   Bent u nog geen lid van onze vereniging? U kunt lid worden voor….(koppeling lid worden)

Doel: Natuurlijk zal iemand met een EHBO-diploma zijn kennis up-to-date moeten houden, omdat ook de eerste hulpverlening aan verandering onderhevig is. Zowel in de theorie, de praktische aanpak of de benadering van het slachtoffer kunnen er veranderingen optreden.   De Utrechtse Vereniging kan u als hulpverlener op de hoogte houden van deze veranderingen, die gebaseerd zijn op actuele landelijke richtlijnen. Tijdens de herhalinglessen zal ook aandacht besteed worden aan herhaling van de theorie en de praktische vaardigheden.   Ervaren Instructeurs Eerste Hulp delen met u ervaringen uit de praktijk en door te oefenen op onze Lotusslachtoffers houdt u uw praktische vaardigheden op peil. Het volgen van herhalingslessen is tevens belangrijk om uw diploma of certificaat geldig te houden.

Waar? De lessen worden gegeven de Atlas, Johan Mauritsstraat, op:

Marica        |  Hetty       | Elly Anne |

3 sept            9 okt          8 sept       les 1, Opening en algemene les met rautek & alle vervoer

10 sept         16 okt         8 sept       les 2, Rea volw. Baby en kind + alle grondwerk verslikking

17 sept         30 okt         13 okt       les 3, Bloeding en verband. Alles met wonden al dan niet levens bedreigend. Stop de bloeding

1 okt             6 nov          13 okt       les 4, Alles met ademhaling problemen / letsels mondinspectie

8 okt             13 nov        24 nov      les 5, Alles met kinderen ziekten / pleistersplakken

2019, datum nog niet bekend        les 6, Alle levensreddende handelingen

Inschrijving: neem contact op met, opleiding/cursus@ehbo-hvh.nl

ehbo_iedereen-kan-eerste-hulp-leren