Voor wie? Voor iedereen die in het bezit is van een geldig EHBO-diploma en lid is van onze vereniging.   Bent u nog geen lid van onze vereniging? U kunt lid worden voor….(koppeling lid worden)

Doel: Natuurlijk zal iemand met een EHBO-diploma zijn kennis up-to-date moeten houden, omdat ook de eerste hulpverlening aan verandering onderhevig is. Zowel in de theorie, de praktische aanpak of de benadering van het slachtoffer kunnen er veranderingen optreden.   De vereniging kan u als hulpverlener op de hoogte houden van deze veranderingen, die gebaseerd zijn op actuele landelijke richtlijnen. Tijdens de herhalinglessen zal ook aandacht besteed worden aan herhaling van de theorie en de praktische vaardigheden.   Ervaren Instructeurs Eerste Hulp delen met u ervaringen uit de praktijk en door te oefenen op onze Lotusslachtoffers houdt u uw praktische vaardigheden op peil. Het volgen van herhalingslessen is tevens belangrijk om uw diploma of certificaat geldig te houden.

Waar? De lessen worden gegeven de Atlas, Johan Mauritsstraat, op:

Marica            |  Hetty                 | Elly Anne |

4 feb 2019         5 feb  2019         9 feb 2019          les 6, Alle levensreddende handelingen

Inschrijving: neem contact op met, opleiding/cursus@ehbo-hvh.nl

ehbo_iedereen-kan-eerste-hulp-leren