De EHBO Hoek van Holland heeft een aantal vrijwilligers die zich willen inzetten als EHBO’er bij de diverse evenementen die in Hoek van Holland, of in de omgeving, worden georganiseerd.

Bij de grotere evenementen wordt door de overheid veelal geëist dat er EHBO’ers aanwezig zijn.

Uw organisatie of vereniging kan hiervoor bij onze Coördinator Evenementen een aanvraag indienen, via het aanvraagformulier inzet bij evenementen, of via het emailadres van genoemde coördinator.

Aan het verlenen van deze EHBO-diensten zijn kosten verbonden.

Zie hiervoor: Aanvraag –Tarieven 2016 en voorwaarden.In overleg met uw organisatie kunnen aangepaste tarieven gehanteerd worden.

Onze EHBO’ers worden regelmatig gevraagd onder andere aanwezig te zijn bij:

• Maandelijkse kofferbakverkoop op de Koningin Emmaboulevard;
  • Evenementen rond: Koningsdag – Avondvierdaagse – Halloween – In- en uittocht Sinterklaas;
  • Sportevenementen op het eigen terrein van de diverse verenigingen;
  • Sport- en andere evenementen op het strand van Hoek van Holland;
  • Evenementen in diverse Beachclubs;
  • Gedurende het strandseizoen op de EHBO-post aan de Badweg.

EHBO-inzet bij evenementen:

vraagt u HIER aan via het formulier;

of via email: evenementen@ehbo-hvh.nl

Tarieven 2015

Contributie – Cursuskosten – Inzet EHBO bij evenementen

Omschrijving Bedrag
Contributie 65+-leden € 47,50 per jaar  p.p.
Contributie – particuliere leden € 60,00  per jaar  p.p.
Contributie – bedrijfsleden € 72,50  per jaar  p.p.
Contributie – Jeugdleden (Jeugd B)  € 35,00  per jaar  p.p.
Cursuskosten
Opleidingscursus EHBO incl. Reanimatie + AED (volwassenen) ( minimaal 6 / max 12 pers.) (particulier € 30 korting) € 180,00  totaal  p.p.
Opleidingscursus Jeugd EHBO B . € 35,00  totaal  p.p.
Opleidingscursus BLS – Reanimatie/AED (volwassenen)( minimaal 6 / max 12 pers.) € 37,50 totaal  p.p.
Herhalingscursus BLS – Reanimatie/AED (volwassenen)( minimaal 6 / max 12 pers.) € 37,50 totaal p.p.
Opleidingscursus EHBO bij Kinderen( minimaal 6 / max 12 pers.) € 37,50 totaal p.p.
Opleidingscursus Kinder BLS – Reanimatie/AED (voor ouders, enz.)( minimaal 6 / max 12 pers.) € 37,50 totaal p.p.
Berekende kosten

per EHBO’er per uur

bij evenementen

Tijdens normale uren Uren tijdens na 18:00 en in het   weekend Gedurende nachturen

(22.00-08.00 uur) en op feestdagen

Voor aanvrager van EHBO-inzet €       8,50 €     11,00 €     16,50
Eventuele reiskosten – per kilometer €       0,29
Aanvragers van EHBO-inzet bij evenementen worden verzocht de volgende faciliteiten ter beschikking te hebben voor de EHBO:
– Overdekte, afgeschermde EHBO-ruimte met enkele stoelen/banken en tafel
– Mogelijk stromend water
– Consumpties voor de EHBO'ers (koffie/thee/frisdrank)
– Lunch voor de EHBO'ers bij aanwezigheid over meerdere dagdelen.